Alle landets skoler stenger og skolefruktleveranser stoppes

Publisert: 12/03/2020

Som ett av tiltakene for å stoppe smitte av koronaviruset har landets myndigheter bestemt at alle landets skoler stenges for en periode. Leveranse av Skolefrukt vil derfor opphøre umiddelbart frem til skolene gjenåpnes.

Vi opplever mange henvendelser på mail angående koronasituasjonen. Henvendelser som gjelder leveransestopp av Skolefrukt vil ikke bli besvart da dette allerede er ivaretatt. Vi ber om forståelse for dette og for noe lenger behandlingstid på epost generelt.

Viktig: Husk å oppdatere kontaktinformasjon med riktig epostadresse slik at skolene kan motta viktig informasjon fra Skolefrukt.

Til foresatte med skolefruktabonnement:

Ved bestilling har en akseptert at semesterbetaling ikke kan refunderes etter betaling om det skulle oppstå uforutsette omstendigheter som force majeure. Hendelsen med stengte skoler som følge av koranaviruset vurderer vi som force majeure.

Dersom skolene vil holde stengt i en lengre periode, slik at beløpet for tilbakebetaling til den enkelte bestiller blir kr. 30,- eller mer, vil vi forsøke å finne praktiske løsninger for tilbakebetaling eller overføring av abonnementsdager til høstsemesteret 2020.

Tilbake til aktuelt