Digital ranselpost Fruktpause – høst 2023

Publisert: 15/08/2023

Alle skoler hvor foresatte betaler for Fruktpause skal nå ha fått tilsendt ranselpost for høstsemester 2023. I lenken under er det vedlagt en digital versjon av ranselposten.

Hensikten med ranselposten er å gi foresatte informasjon om ordningen:

HVA ER FRUKTPAUSE?

Fruktpause er Skolefrukt med valgfrihet. Med Fruktpause velger du hvilken frukt eleven skal få fra en enkel meny. Da kan du også velge bort frukt eleven ikke liker. Det settes opp en fruktmeny for skolen med 3 faste og 2 ulike fruktvariasjoner i uken. De tre faste gir forutsigbarhet. Dagene med variasjon for eleven gir fleksibilitet ut fra sesong.
Med et Fruktpauseabonnement kan elevene få en frisk frukt eller grønnsak hver skoledag. Det mest vanlige er eple, pære, appelsin, banan, kiwi, nektarin, klementin, samt små gulrøtter i pose.
Prisen er kr 4,- per stk. Staten har da støttet ordningen med kr 1,60 per frukt/grønnsak.

NYHET FRA AUGUST 2023: Nå kan man velge fast betaling på Skolefrukt for kroner 68,- per måned (fra august 2023).

Les mer om fast betaling her!

FORDELER MED FRUKTPAUSE

For mange elever er skoledagen lang, og da er det godt å få påfyll av nyttig energi fra skolefrukt.  Fruktpause bidrar også til å etablere sunne vaner, og gjør at eleven får i seg 1 av de anbefalte 5 om dagen allerede på skolen. De fleste elevene er fornøyde med tilbudet og opplever at det er variasjon samt at det blir delt ut Skolefrukt som de fleste liker. Med Fruktpause velger en også enkelt bort frukt som barnet ikke liker.

HVORDAN MELDER DU PÅ ELEVEN?

For å bestille logger du deg på www.skolefrukt.no, scanner QR-koden med kamerafunksjonen på telefonen eller sender SMS med kodeord “frukt” til 26606. Du kan nå bestille abonnement for høstsemester 2023, hele skoleåret eller fast månedsbetaling.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte kundesenteret vårt på tlf 648 50 900 eller sende en e-post til post@skolefrukt.no

Vedlegg:

Ranselpost Fruktpause - NYNORSK

Ranselpost Fruktpause - BOKMÅL
Tilbake til aktuelt