Nyttig energi til skolestart

Publisert: 17/08/2023

I en undersøkelse fra mai/juni 2023 har de ansvarlige for frukten på skolene svart hva de opplever som fordeler med Skolefrukt. Her er noen svar som omhandler energi:

  • Det er fint at alle får tilbud om frukt på skolen som fint påfyll av energi i løpet av skoledagen.
  • Det er ikkje alle som et frukost, så største fordelen er at elevane får litt energi-påfyll på formiddagen før lunsjen.
  • Frukt gir energi, og det kan trengs i skolehverdagen.
  • Fordelen med frukt i skuletida er at elevane får meir energi og utholdenhet fram til lunsj.

Nyhet: Fast månedsabonnement

Skolefrukt tilbys på 660 grunnskoler i Norge. En nyhet er at foresatte kan ha et fast månedsabonnement til kr 68,-. Dette gir større frihet til å starte og stoppe abonnementet når det passer.

Med Skolefrukt får eleven påfyll av frukt og grønt på skolen, en slipper å huske på å sende med frukt i matpakken hver dag og eleven får likevel muligheten til å spise 1 av 5 anbefalte frukt og grønt.

Abonnement på Skolefrukt gir elevene frisk frukt og grønt på skolen. De vanligste skolefruktene er eple, banan, pære, kiwi, appelsin, klementin, nektarin, fersken og små gulrøtter i pose.

Hva betaler du?

Et abonnement koster kr 68,- hver måned. En kan også betale for et semester eller et skoleår og enhetspris er kr 4,- pr dag. Skolefrukt kan holde denne prisen fordi staten bidrar med kr 1,60 per frukt/grønnsak!

En nyhet er også enda enklere påmelding. Send tekstmelding «frukt» til 26606. Skolefrukt kontakter deg og fikser påmelding. Betaling med vipps er selvfølgelig en mulighet.

Har du spørsmål, kontakt vårt kundesenter på 648 50 900 mellom 08.00 og 17.00 eller send e-post til post@skolefrukt.no

 

Bestill Skolefrukt her!

Tilbake til aktuelt