Digital ranselpost Skolefrukt – høst 2024

Publisert: 12/08/2024

Alle skoler hvor foresatte betaler for Skolefrukt skal nå ha fått tilsendt ranselpost for høstsemester 2024. I lenken under er det vedlagt en digital versjon av ranselposten.

Hensikten med ranselposten er å gi foresatte informasjon om ordningen:

HVA ER SKOLEFRUKT?

Med et skolefruktabonnement kan elevene få en frisk frukt eller grønnsak hver skoledag.
Det mest vanlige er eple, pære, appelsin, banan, kiwi, nektarin, klementin, samt små gulrøtter i pose.
Prisen er kroner 4,20 per stk. Staten har da støttet ordningen med kroner 2,- per frukt/grønnsak.

Dere kan tegne et abonnement for enten 1⁄2 år eller 1 år om gangen En kan også velge et løpende abonnement med fast månedlig betaling på kroner 72,-

Les mer om fast betaling her!

FORDELER MED SKOLEFRUKT

For mange elever er skoledagen lang, og da er det godt å få påfyll av nyttig energi fra skolefrukt.  Skolefrukt bidrar også til å etablere sunne vaner, og gjør at eleven får i seg 1 av de anbefalte 5 om dagen allerede på skolen. De fleste elevene er fornøyde med tilbudet og opplever at det er variasjon samt at det blir delt ut Skolefrukt som de fleste liker.

HVORDAN MELDER DU PÅ ELEVEN?

For å bestille kan du logge deg inn på www.skolefrukt.no, scanne QR-koden med kamerafunksjonen på telefonen eller ringe oss på telefon 648 50 900. Du kan nå bestille abonnement for høstsemester 2024, hele skoleåret eller fast månedsbetaling.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte kundesenteret vårt på tlf 648 50 900 eller sende en e-post til post@skolefrukt.no

Vedlegg:

Skolefrukt - bokmål

Skolefrukt - nynorsk

Fruktpause - bokmål

Fruktpause - nynorsk
Tilbake til aktuelt